Tågluffarn

Träffat en svensk på en turistbyrå som var jättetrevlig (och jag tyckte det var nice att snacka lite svenska), berättade massor om massa saker. Sen visade det sig att det bara var sälja sälja sälja i huvet och jag fick slingra mig därifrån lite halvt pinsamt när jag ändå tagit typ 2h utan att köpa någonting. Vem vet kanske kommer tillbaka när det är dags. Hursomhelst så fick jag se massa bilder av olika platser och bestämde mig för att åka till surfers paradise.

Avstånden här är enorma, på kartan ser det inte allsmycket ut men 
Iphonen kom fram till att det är 850 km. Tänkte först åka med en greyhound bus som skulle kostat motsvarande 2400:-(dyrt, men man får åka i en riktning(inte tillbaka) för dom pengarna) tåget däremot blev 600:-, taget!

Bredvid mig sitter en full aburginne i 40 årsåldern som jag inte vill prata med och ignorerar. Hon börjar spänna ögonen i mig och snacka om att jag tycker att hon är mindre värd för att hon är svart osvosv, tycker det börjar bli lite obehagligt så pratar ändå lite
Med henne till slut, men då blir hon asarg för att jag inte fattar vad jag säger. Hon byter offer och börjar
Med någon annan för att sedan gå vidare. Polisen hämtar henne senare, riktigt tur, annars hade jag inte kunnat sova en bund. 

Detta tåget är dieseldrivet och kör över land och rike i 65 km/h. Mycket behagligt, när det var ljust fick jag se en riktigt underbar natur! Några kängurur hoppade längs tåget också, fina!



Riktigt dåliga bilder men alltid något, nu är det som sagt kolsvart så några nya blir det inte.

Sydney

Ännu en tidig morgon i Sydney, på mc Donalds och dricker kaffe och snyltar wifi:) ska idag bege mig från denna Staf är det tänkt. Frågan är vart?:)


Bondi beach

Tog löpet hem från bondi beach för att få se så mycket som möjligt. Inte alls samma gatubelysning som finns hemma i swe. Träden hänger väldigt långt ner på trottoaren också. Mycket folk ute, som en fredagkväll. Nu Ska jag säga Godnatt! 
A.....H....


Underbart

Lite sol så kan det inte bli bättre!:D


Bondi beach!

På bussen för att spana in bondi beach och förhoppningsvis pröva på utrymmet där:)


Morgonlöp

Var uppe tidigt idag, 07 lokal tid. Alla andra ligger och sover så drog på mig löparskorna för att utforska staden. 





Blåser som bara den!

Vädret är nu ganska dåligt så jag passar på att sova, välbehövligt!


Chill




Kommit fram!

Sitter nu på Sydneys flygplats och har landat efter en mycket låååång resa! Ska försöka få fram vart jag vill ta mig i detta enorma land 


Dubai

I Abu Dhabi några timmar innan jag drar vidare:)


Düsseldorf

Snart lyfter planet som ska flyga mig till Düsseldorf 


Mot Äventyr

Sitter på öresundståget som ska ta mig mot kastrup vidare mot Dusseldorf-Abu Dhabi och sist men inte minst Sydney. Känslorna är väldigt blandade just nu, hoppas att dom övergår i lycka ganska snart

test1

test 1
 
2


RSS 2.0